Welkom

 

Welkom bij Pisters Daktechniek b.v. en maak kennis met het vakmanschap van ons bedrijf. Sinds 1968 heeft ons familiebedrijf zich ontwikkeld tot één van de meest professionele dakbedekkingbedrijven van de regio. Wij leveren en monteren vele soorten dakbedekkingen voor platte en hellende daken. Daarnaast zijn we specialist in onder meer dakkapellen, dakvensters en zink- en koperwerk, terrasoverkappingen en carpoorten.

Particulieren en bedrijven

Pisters Daktechniek werkt zowel voor particulieren als voor bedrijven, aannemers en beleggingsmaatschappijen.

Certificaten en garantie

Een dak is één van de belangrijkste delen van uw pand omdat het u beschermt tegen de grillen van het weer. Logisch dus dat u van een dakdekker verwacht dat deze de klus tot in de puntjes kan uitvoeren. Pisters Daktechniek biedt op alle nieuwe projecten een garantie, die kan oplopen tot 15 jaar.

U kunt ons bellen voor het maken voor een afspraak voor het opnemen van een offerte, reparatie of expertise. Het is belangrijk dat u aangeeft waarvoor u belt. Om vrijblijvende offerte`s aan te vragen belt u met ons bedrijf om met u een vaste afspraak te maken om de offerte op te komen nemen, waarna er een schriftelijke offerte wordt uitgebracht zodat u altijd precies weet wat de werkzaamheden gaan kosten. Overleg is daarna nog altijd mogelijk als u uw wensen wilt aanpassen.

Bij ons bedrijf kunt u terecht voor alle soorten reparatie`s, kijk onder de knop reparatie voor meer info hierover.Tevens kunt u bij ons bedrijf ook terecht voor schade expertise of expertise bij aankoop van een nieuw pand, tegen een laag tarief. (bel ons voor info)

Tevens kunt u op deze site terecht voor vacatures die bij ons bedrijf open staan. Ga voor meer info naar Vacatures .

Bij ons bedrijf kunt u ook betalen via pin kijk voor meer info onder Betalen

Mocht u voor dit alles informatie wensen kunt u altijd contact met ons opnemen of het formulier invullen .