Expertise schades en aankoop woningen

EXPERTISE voor aankoop pand.

Het is in ons bedrijf mogelijk een expertise rapport van het dak te laten maken als u van plan bent om b.v. een nieuw pand aan te kopen.

Voor dit expertise rapport worden eenmalige kosten berekend van € 95,00 excl. BTW. Mocht u tot aankoop van het pand over gaan en er blijken d.m.v. het rapport dakdekkers werkzaamheden nodig te zijn en u laat dit door ons bedrijf uitvoeren, zullen de kosten van dit expertise rapport worden gecrediteerd op de slot factuur van de dakdekkers werkzaamheden.

EXPERTISE voor schades.

Heeft uw dak e.d. schade door storm, hagel of andere omstandigheden, wordt op het eerste moment als u ons belt getracht u zo snel als mogelijk te helpen om evt. verder schade te beperken (ook omdat dit meestal verlangt wordt door de verzekeringsmaatschappij). Is de schade vrij groot dan verlangt de verzekerings maatschappij hierover een offerte. Deze offerte is bij ons gelijk als het expertise rapport.

Voor dit expertise rapport worden eenmalige kosten berekend van € 95,00 excl. BTW. Mocht u na akkoord verzekerings maatschappij over gaan tot de werkzaamheden van dit rapport en u laat dit door ons bedrijf uitvoeren, zullen de kosten van dit expertise rapport worden gecrediteerd op de slot factuur van de dakdekkers werkzaamheden.